Knepent tap i første treningskamp mot Elverum

I stormende høstvær tok BHK i mot Elverum med Alexander Westby og Endre Langaas på laget. Fansen var på plass, og det var duket for sesongens første treningskamp.

Guttan gikk ut i hundre. Allerede i første angrep satt angrepsspillet fint, og bakover var det tett takket være godt forsvarsspill og en god Simon. Etter seks minutter ledet vi 2-0, og tilskuerne lekte med tanken om overkjøring!

Elverum kom bedre med i kampen etterhvert, og ved halvspilt førsteomgang gikk de for første gang opp i ledelsen, og ledet 14 – 10 til pause. Begge lag gjorde mange bytter for å teste ut ulike kombinasjoner før seriestart.

Etter kaffe og godter i pausen var det et heltent BHK vi fikk se på parketten. Guttan spiste opp ledelsen til Elverum, og var på et tidspunkt kun ett mål bak. Elverum innså utfordringen, og måtte sette sin lit til «Bodø-gutta» Alexander og Endre, som ble avgjørende for at Elverum til slutt kunne dra i land en tomålsseier: 26 – 24.

Det var spesielt gledelig å se flere av BHK spillerne vise seg fra sin beste side, og de nye bekjentskapene fra Kroatia og Sverige, Matko og Andrius, tegnet seg begge på scoringslisten.