Tap i Harstad!

Etter seks kamper har vi kun to poeng.

Lørdag morgen dro a-laget avgårde nordover for å spille 2. divisjons kamp mot Harstad.

Starten på sesongen er ikke blitt til den vi ønsket oss. Med fem spillere fra første sekseren ute med skade og sykdom i 4 av kampene så har de enda yngre guttene vært nødt til å dra lasset.

Til Harstadkampen manglet vi 3 av dem

men likevel starter vi godt.

Fem minutter etter at dommeren blåst i gang kampen står det 0-5 på tavlen og vi er sterk i trua på at sesongens andre seier kommer 55 min seinere.

Men Harstad ville annerledes. Til pause er vi kun et mål foran 16-17.

Ti minutter inn i andre omgang går Harstad opp i ledelsen for første gang i kampen.

En ledelse som Harstad ikke gir i fra seg.

Kampen ender til slutt med Harstad seier 34-28.

Idag var ikke prestasjonen god nok og i en 2. divisjon som er mye bedre enn mange tror må vi levere bedre håndball for å ta poeng.

Vi fortsetter å trene og det er kun hardt arbeid som kan ta oss opp fra bunnen av tabellen. Nå håper vi å få etablerte spillere som Emil og Jakob tilbake på banen. Med dem tilbake har vi trua på at vi kan snu dette å levere en god sesong totalt sett sier Sten Stockfleth. (Trener)

Allerede neste helg får guttene muligheten til å starte på ny kule! Da venter Kolbotn borte.