THRILLER AV EN KAMP

Det ble en thriller av en kamp i Sør Amfi Arena mot Arendal.

BHK ledet for det meste hele kampe, men måtte gi tapt i siste seskund.

SÅ det var ØIF Arendal som tok første stikk i semifinalen.

BHK leverte en nærmest perfekt 1. omgang bakover. Vertene klarte nemlig bare å score sju ganger.

Dessverre var det litt for mye rot og upresist framover. BHK gikk til pause med en 10-7-ledelse.

I den andre omgangen ble ledelsen raskt spist opp, og ØIF Arendal gikk i ledelsen for første gang med 10–11.

Men BHK tok initiativet tilbake, og var i føringen stort sett hele omgangen.

Laget hadde også muligheten til å avgjøre kampen, men rotet bort ballen.

I stedet utlignet ØIF Arendal til 20–20 på straffe i siste sekund. Dermed ble det ekstraomganger.

Der ble det uhyre jevnt, med vertene i føringen det meste av tiden, og de hadde da også marginene med seg.

I stedet for at ballen gikk ut av spill, berget August Båskar Pedersen den på streken, og hjemmelaget beholdt ballen.

Strekspiller Lauritz Mo Rannekleiv fikk satt ballen i mål i siste sekund.

Vi må derfor vinne på søndag for å holde liv i finale drømmene!
Så her er det bare å ta med deg alle bekjente å komme seg i hallen, vi trenger al den støtte vi kan få!