Gladnyhet: Nordland Betong og Dahl Fiskeri er med videre!

Etter gode møter de siste ukene er det klart at Nordland Betong og Dahl Fiskeri viderefører sitt engasjement i BHK! Dette er to Bodø-bedrifter med et stort positivt fotavtrykk når det kommer til støtte av idrett og kultur, som vi er stolte av å ha med i BHK-familien.

At begge bedriftene jobber i bransjer som er fysiske og tøffe er heller ikke negativt! Vi skulle kanskje fått oss en treningsøkt hos Nordland Betong? Eller blitt med på en tur ut på havet med Dahl Fiskeri?

«Vi må bygge et betong-forsvar for å ta oss tilbake til Eliteserien!»

Nordland Betong er en bauta i Bodø, og med sin nærmere 80 år lange historie har de betydd mye for utviklingen av det Bodø vi kjenner i dag. I tillegg til støtten av BHK har de i lang tid støttet Bodø/Glimt, med andre ord er de en fantastisk støttespiller til idretten i byen!

«Vi er med BHK, i oppturer og nedturer» sier daglig leder i Nordland Betong, Tore Mosand, til BHK. Neste sesong blir det mulig å se BHKs kamper fra Nordland Betong-tribunen i Bodø Spektrum – vi gleder oss allerede!

«Klart vi skal støtte BHK på veien tilbake mot Eliteserien!»

Meldingen fra Dahl Fiskeri var tydelig, og positiv. De har troen på utviklingen av BHK de kommende årene, og er glade for å få være med på veien.

«Muligheten til å gi noe tilbake til samfunnet rundt oss er viktig, og i BHK har vi en partner som betyr mye for mange.Vi gleder oss til å følge utviklingen de neste årene, og håper på masse suksess for klubben!»

«BHK er klare for veien videre»

For oss i BHK er det gull verdt å få disse tilbakemeldingene fra sponsorer. Det gir oss muligheten til å opprettholde satsingen, slik at vi kan fortsette jobben for å skape magiske håndball-øyeblikk for Bodøs befolkning. Med dette ønsker vi dere alle en god helg!