En herlig håndballhelg i Harstad går mot slutten. Allerede i på fredag reiste vårt helt eget Superlag – BHK Superteam til Harstad for å spille TH-turnering. Massevis av ekte idrettsglede i hallen og helgen ble avsluttet med 2.divisjons kamp mellom Harstad Håndballklubb og BHK.

Med fantastisk støtte fra mange Bodøværinger og Superteamet, så BHK gikk inn i søndagens kamp som klar favoritt til å vinne dette oppgjøret. Men med sterke minner fra forrige sesongs kamp i Stangneshallen hadde vi alle lov til å kjenne litt uro foran dagens kamp.

BHK begynner kampen best, scorer første målet og leder med 4 mål etter halvspilt første omgang. Etter det scorer Harstad 4 mål på rad og snur kampen. Rett før pause leder Harstad med 3 mål men BHK svarer kjapt og det er kun et mål ledelse til vertene til pause.

Lagene følger hverandre tett i starten av andre omgang, men når klokken står på 13.40 så leder BHK 21-22 og Harstad får en mann utvist. Etter tre scoringer på rad for BHK (Robin, Isak og Erik) og 21-25 på resultat tavlen får BHK den luken vi trenger. Gutta våre gjør jobben og vinner til slutt komfortabelt med 27-33 og kan reise hjem #ilag med BHK Superteam med 2 poeng på kontoen!

Det ble en slitekamp som i fjor, men i år klarte vi å snu det til vår fordel i 2.omgang. Jeg skulle ønske en prestasjonen var bedre, men fornøyd med 2 poeng

Hovedtrener, Sten Stockfleth

Toppscorer for BHK: Valentin Rosenlund med 8 nettkjenninger! Også veldig hyggelig at vårt nye svenske tilskudd Robin Johansson scorer hele 5 mål.
Banens beste ble Erik Nordskag!